whinn-matchmaking.jpg

15 minutters matchmaking blev til dansk-skotsk parløb

Det lå ikke lige i kortene i efteråret 2015, at Susie Wagner Bondorf skulle til at arbejde med internationale kunder. For med hendes nystiftede virksomhed, Infocura IVS, havde hun egentlig fokus på velfærdsteknologi, digitalisering og bedre udnyttelse af data i de danske kommuner, hospitaler og offentlige organisationer. Men Welfare Tech opfordrede hende til at deltage i det gratis matchmaking-event til WHINN, Week of Health & INNovation, i oktober 2015. 

- Jeg var faktisk ikke helt klar over, hvad jeg kunne få ud af at deltage og burde nok have gjort mit hjemmearbejde bedre. Men en af mine aftaler var med Andrew Ruck fra Skotland, og det viste sig, at han søgte en dansk partner. Efter arrangementet holdt vi tre møder i løbet af ugen, og siden er det gået stærkt, siger Susie Wagner Bondorf.

Allerede i januar 2016 – blot tre måneder efter det første møde – vandt de to nyslåede partnere et EU-udbud. Opgaven lyder på at lede et udviklingsarbejde af europæiske retningslinjer for vurdering af pålideligheden af mobile sundheds-apps.

Læs hele artiklen hos Welfare Tech: 15 minutters matchmaking

Fyens Stiftstidende har også bragt en historie om dette: Et kvarter ændrede alt for Susie