Jeg holder til i København og løser opgaver lokalt, nationalt og internationalt; og som partner i Synsana EEIG har jeg således både nationalt og europæisk udsyn, da jeg samarbejder med organisationer i hele EU. Som akkrediteret 'Business coach' for EU's Horizon 2020 SME Instrument har jeg et særligt fokus på iværksættervirksomheder.

Jeg løser en række opgaver for virksomheder, der foretrækker fortrolighed, mens det ikke er vigtigt for andre. Begge dele fungerer fint for mig!


It was a privilege to have Susie here. The coaching session was both interesting and full of learning.
It was great for the whole team to align on our goal again.

— Jure Pučko, CEO Doctrina

"Flot gennemført strategiarbejde! Baseret på en gennemgang af den eksisterende produktportefølje, kundesegmenter og konkurrenter lå der en operationel plan for strategiske ambitioner, prioriteringer og katalysatorer sammen med en handlings- og investeringsplan, hvor også teknologi- og platformsvalg var beskrevne."

— Kenneth Mikkelsen tidl. direktør for KMD Healthcare.

"Infocura er en inspirerende samarbejdspartner med et stort engagement og et sikkert fokus på klinikkens behov for IT-løsninger. Infocura står for en fremragende formidling og er yderst behagelige at arbejde sammen med.”

 —Gert Galster forretningsarkitekt på Sundhedsplatformen, Region Hovedstaden