Vi løser opgaver lokalt, nationalt og internationalt


Vi holder til i København og som medlem af Synsana EEIG har vi nationalt og europæisk udsyn, da vi samarbejder med organisationer i hele EU.

Vi løser en række opgaver for virksomheder, der foretrækker fortrolighed, mens det ikke er vigtigt for andre. Begge dele fungerer fint for os!


"Flot gennemført strategiarbejde! Baseret på en gennemgang af den eksisterende produktportefølje, kundesegmenter og konkurrenter lå der en operationel plan for strategiske ambitioner, prioriteringer og katalysatorer sammen med en handlings- og investeringsplan, hvor også teknologi- og platformsvalg var beskrevne."
Kenneth Mikkelsen tidl. direktør for KMD Healthcare.

"Infocura er en inspirerende samarbejdspartner med et stort engagement og et sikkert fokus på klinikkens behov for IT-løsninger. Infocura står for en fremragende formidling og er yderst behagelige at arbejde sammen med.”

Gert Galster forretningsarkitekt på Sundhedsplatformen, Region Hovedstaden


“… a great, engaging professor who really took an interest in our learning. She often tied in her personal professional experience with the lecture material, adding much depth and immersion.”

Anonym semesterevaluering fra DIS – Study Abroad in Scandinavia